Pic

TIPS & VOORWAARDEN

Waar

De lessen (uitsluitend voor dames) vinden plaats in Rolde, aan de Adolph van Ansenlaan 6. Je kunt de auto parkeren op het grasveld voor het huis, uitgelijnd met de andere auto's (parkeer protocol), de studio is rechtsachter het woonhuis en wijst zich vanzelf.

Tijdstip

Vanwege de flow van de les is het belangrijk dat je vijf minuten voor aanvang van de les aanwezig bent zodat we in alle rust gezamenlijk de les kunnen starten. Na afloop van de les is er even gelegenheid om wat te drinken en/of na te praten.

Kleding

Tijdens de les draag je gemakkelijke, comfortabele sportkleding, blote voeten bij de Vinyasa Flow Yoga lessen, sokken met noppen bij de Pilates lessen en sokken bij de Yin Yoga lessen. Neem je eigen trainingsmat mee, en/of een grote handdoek/badlaken die de (geleende)trainingsmat volledig afdekt, en (voor het einde van de les) een paar (extra) sokken en een warm vest/shirt of deken.

Er is een kleedruimte aanwezig in de studio, maar het is handig om van tevoren je sportkleding thuis al aan te trekken. Het is verboden om met buitenschoenen de zaal te betreden dus, op de mat bij binnenkomst graag je schoenen uitdoen en in het daarvoor bestemde schoenenrek zetten.

Eten en drinken

Probeer voor de les thuis naar de wc te gaan. Tenminste 1 uur voor de les niet meer eten en 2-3 uur van tevoren geen zware maaltijd meer nuttigen. Drink voldoende water na afloop van de les.

Lessen via strippenkaart

De lessen kunnen aangekocht worden (los of via een strippenkaart) via het online reserveringssysteem (Momoyoga) en worden vooraf betaald via IDEAL.

Inschrijving lessen

Na aanschaf van een losse les of strippenkaart kun je je inschrijven voor een les. Je kunt je inschrijven voor je vaste les naar keuze zodat je verzekerd bent van een plaats.

Lessen tijdens schoolvakanties en de zomerperiode

In de schoolvakanties wordt er in principe geen les gegeven en zal de studio gesloten zijn. In de zomerperiode zal er een zomerrooster gelden (informatie via de nieuwsbrief of via de docent).

Afmelding/verhindering/ziekte

Afmeldingen meer dan 24 uur voor aanvang van de les moeten online plaatsvinden via Momoyoga. Je kunt zelf een vervangende les inplannen binnen de looptijd van je strippenkaart. Afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang van de les dienen via de app van de docent plaats te vinden. In geval van ernstige ziekte of calamiteiten zal door de docent individueel en in overleg worden bepaald wat er met de resterende lessen gaat gebeuren. Na afloop van de strippenkaartlooptijd vervallen alle niet gevolgde lessen en hierop wordt geen uitzondering gemaakt.

Ziekte docent

Wanneer de docent om wat voor reden dan ook geen les kan geven, dan zal er geen vervanging zijn. De les komt dan te vervallen en de les wordt weer bijgeboekt op je strippenkaart.

Aansprakelijkheid

De docent stelt zich niet aansprakelijk voor schade of diefstal aan persoonlijke eigendommen, Ook kan de docent in zijn geheel niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen en/of blessures die tijdens en/of na de training ontstaan.